encenem la flama de la revolta www.maulets.org/alacanti

Menú

maulets
Actualitat

dimarts, 15 de febrer del 2011

Una ONG anomenada FUET segresta el retrat del rei espanyol de l'Ajuntament d'Olot

Una ONG d'Olot de nom Front Unitari per l'Emancipació de la Terra, que respon a les sigles de FUET, ha reivindicat aquest dilluns el robatori del retrat del rei espanyol Juan Carlos I de Borbón del saló de plens de l'Ajuntament d'Olot. Llegir més
Però no es tracta d'un furt, sinó d'un segrest, precisa. En aquest sentit, l'organització retornarà la imatge quan siguin eliminats els títols nobiliaris el país; quan siguin retirats tots els símbols feixistes, inclòs el del monarca; quan s'hagi il·legalitzat la Fundació Príncep de Girona i quan es declari la república catalana.

Un cop s'hagin satisfet totes les seves demandes, el FUET retornarà l'efígie -que es troba en un femer- perquè "sigui exposada a la sala dels horrors/errors del futur museu d'història nacional". I adverteixen: "Cal tindre en compte la capacitat oxidadora d'un femer. Autoritats, el temps corre".

Segons remarca FUET, els darrers plens de l'Ajuntament "s'han celebrat alliberats de la imatge antidemocràtica i colonialista que simbolitza el monarca espanyol, àlies el mataparents". Aquesta acció, assegura, "ha estat possible gràcies a l'acció d'alliberament realitzat pel FUET d'Olot".

F.U.E.T subratlla que es tracta d'una ONG perquè és "no governamental" i denuncia que estan "cansats de ser un país embotit en un estat que ens xoriça tant les esperances com la il·lusió de ser". Per això, manifesten: "Catalans/es ha arribat l'hora de fer-los botifarra".

F.U.E.T anima els catalans a muntar l'ONG FUET als seus pobles, viles i ciutats, i es fa seva la cançó "Entre un porc i un Borbó, la diferència és de pes / del porc tot s'aprofita, de l'altre no se'n treu res / però també tenen semblances, i quelcom a compartir, / tant al porc com al borbó, li arribar el seu Sant Martí".

Maulets a la xarxa

Crònica Taronja

Llibertat.cat

Ràdio burro polseguera

Som una nació!

De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó: som una nació!
Seu Nacional: C/Amlia, 16 baixos. 08302 Matar (el Maresme) Telfon: 937 572 531 Correu-e: alacanti@maulets.org
>> Maulets, el jovent independentista revolucionari <<