encenem la flama de la revolta www.maulets.org/alacanti

Menú

maulets
Actualitat

dimecres, 23 de novembre del 2011

25 de novembre, una d'autodefensa amb l'Emma Goldman

Aquest divendres, com totes degueu saber, es celebra el dia mundial contra la violència de gènere: hi haurà concentracions, manifestacions i actes diversos en multitud de pobles i ciutats, i a Alacant, és clar, també en tindrem.

Llegir més Aquest divendres, com totes degueu saber, es celebra el dia mundial contra la violència de gènere: hi haurà concentracions, manifestacions i actes diversos en multitud de pobles i ciutats, i a Alacant, és clar, també en tindrem.

Ens sumem així als actes convocats per l'Esquerra Independentista amb motiu de la diada arreu del país;


a Alacant tenim dues cites: la primera per sumar-nos a la ineludible protesta i reivindicació amb la concentració que tindrà lloc a la Plaça de la Muntanyeta, 19.30h; i la segona el dissabte al Casal Popular Tio Cuc, que acollirà un taller i debat per tractar l'autodefensa feminista, obert a totes les persones de tots els gèneres i edats!


I per acabar el ventall de propostes amb què viure esta jornada, què millor que compartir un documental sobre la vida d'Emma Goldman, feminista de capçalera, persona polifacètica i compromesa d'arrel i, en fi, una dona digna d'admirar.


Maulets a la xarxa

Crònica Taronja

Llibertat.cat

Ràdio burro polseguera

Som una nació!

De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó: som una nació!
Seu Nacional: C/Amlia, 16 baixos. 08302 Matar (el Maresme) Telfon: 937 572 531 Correu-e: alacanti@maulets.org
>> Maulets, el jovent independentista revolucionari <<