encenem la flama de la revolta www.maulets.org/alacanti

Menú

maulets
Actualitat

divendres, 24 de juny del 2011

REBROT: 10 anys de l'Aplec de joves dels Països Catalans.


Un any més torna el Rebrot a Berga, capital del Berguedà. I enguany estem de celebració, ja que el Rebrot fa 10 anys: 10 anys de compromís de la militància de Maulets per generar un espai de trobada per a joves vinguts d'arreu de la nostra nació, 10 anys d'esforços per consolidar el Rebrot com l'aplec dels joves dels Països Catalans.

Llegir més Un aplec que combina la gresca i la lluita, perquè el Rebrot no només són concerts. Això queda plasmat en els tallers i xerrades que centren el calendari dels quatre dies que ompliran Berga de consciència i reivindicació. En tres xerrades afrontarem tres aspectes fonamentals de la nostra lluita: el debat sobre l'alliberament sexual i de gènere, sobre la immigració, que pren especial rellevància en aquest moment d'auge de les opcions xenòfobes i feixistes, i la construcció de l'independentisme des de l'esquerra i els moviments socials.

Un aplec que també comptarà amb una nova edició del Certamen Jove de Literatura Social dels Països Catalans i de l'Esclat, el concurs de grups de música joves. Un aplec que, en definitiva, convertirà Berga durant el tercer cap de setmana de juliol en un espai de trobada, de festa i també de lluita, d'intercanvi d'idees i experiències entre joves vinguts d'arreu dels Països Catalans.

Un espai de llibertat per a capgirar tot allò que ens han imposat, un punt més des d'on seguir avançant cap a la independència i la revolució!




Maulets a la xarxa

Crònica Taronja

Llibertat.cat

Ràdio burro polseguera

Som una nació!

De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó: som una nació!
Seu Nacional: C/Amlia, 16 baixos. 08302 Matar (el Maresme) Telfon: 937 572 531 Correu-e: alacanti@maulets.org
>> Maulets, el jovent independentista revolucionari <<