encenem la flama de la revolta www.maulets.org/alacanti

Menú

maulets
Actualitat

diumenge, 22 de maig del 2011

NOVA ACCIÓ CONTRA LA PRESÈNCIA DE L'EXÈRCIT A L'EDUCAEMPLEA


Un any més, l'assemblea de Maulets de l'Alacantí, el Grup Antimilitarista Tortuga i altres col·laboradores, hem fet acte d'aparició a l'Educaemplea, una fira on alumnes de secundària de les comarques del sud dels Països Catalans acudeixen per informar-se de quines opcions poden tindre al acabar l'institut. Llegir més I com sempre, l'stand de l'exèrcit espanyol estava ahí per oferir una eixida feixista, autoritària i assassina, revestida amb els somriures dels militars que hi estaven. Els dos col·lectius vam estar allà manifestant que l'exèrcit és un instrument a mans dels estats per imposar les polítiques econòmiques de la classe dominant occidental, i que no en volem de cap, ni a casa nostra ni arreu.

Després d'expressar-ho durant una bona estona i estar marejant a la policia, la seguretat i un encorbatat, vam marxar en manifestació, junt amb un centenar llarg d'alumnes, per tot el recinte, a mode de “visita turística”. Quina va ser la nostra sorpresa al vore que també hi havia un stand de la policia nacional, local i la guàrdia civil, on també vam aprofitar per denunciar el paper repressor dels cossos de seguretat i la seua servitud a les classes propietàries del sistema capitalista.

Finalment la mobilització va acabar a la porta del recinte, amb la lectura del manifest i els aplaudiments de tota la gent que ens va acompanyar per tota la IFA. Només al final, quan ja marxàvem, la policia nacional va retindre uns quants cotxes dels antimilitaristes, per identificar-nos a tots, enregistrar els cotxes, i robar-nos algunes coses.

Des de l'assemblea de Maulets de l'Alacantí fem una valoració molt positiva de la jornada ja que, un any més, vam denunciar el paper imperialista de l'exèrcit i repressor de la policia, amb la bona acollida de la gent que es trobava present.

Fora els exèrcits imperislistes de tot arreu!!

El combat maulet continua!!

Acció del 2010: http://www.llibertat.cat/content/view/9385/46/





Maulets a la xarxa

Crònica Taronja

Llibertat.cat

Ràdio burro polseguera

Som una nació!

De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó: som una nació!
Seu Nacional: C/Amlia, 16 baixos. 08302 Matar (el Maresme) Telfon: 937 572 531 Correu-e: alacanti@maulets.org
>> Maulets, el jovent independentista revolucionari <<