encenem la flama de la revolta www.maulets.org/alacanti

Menú

maulets
Actualitat

dimecres, 6 d’abril del 2011

Boicot a Lluís Llach per defensar TV3 a València.

Acció Cultural del País Valencià ha denunciat que l'Ajuntament de València està posant moltes traves per tal que Lluís Llach pugui actuar a la ciutat el proper 16 d'abril, en motiu de la manifestació convocada per reclamar TV3 al País Valencià. Llegir més Segons el coordinador de l'ACPV, Toni Gisbert, l'Ajuntament de València està dificultant donar els permisos necessaris per tal que Lluís Llach pugui actuar, a ple carrer, el 16 d'abril. Tot i que no han volgut concretar quins són els impediments exactes que els posen, Gisbert ha dit que "per tota ciutat amb un mínim de sensibilitat cultural seria un honor el retorn als escenaris de Lluís Llach".

La manifestació, que canvia el seu recorregut tradicional, començarà a les Torres de Quart i tindrà com a lema "Sí a TV3! Sí a la llengua! Sí a la transparència!". Per la seva banda, Lluís Llach no ha volgut revelar el repertori del seu concert, i ha volgut aclarir que el fet que ell actui a València no significa ni molt menys un retorn als escenaris.

Acció Cultural ha recordat com recentment actes d'entitats com Escola Valenciana o la Plataforma en defensa de l'ensenyament públic han tingut dificultats per realitzar-se, o com el concert d'Obrint Pas i La Gossa Sorda del passat dissabte també va estar a punt de no celebrar-se a causa dels problemes posats per les autoritats valencianes.

Maulets a la xarxa

Crònica Taronja

Llibertat.cat

Ràdio burro polseguera

Som una nació!

De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó: som una nació!
Seu Nacional: C/Amlia, 16 baixos. 08302 Matar (el Maresme) Telfon: 937 572 531 Correu-e: alacanti@maulets.org
>> Maulets, el jovent independentista revolucionari <<