encenem la flama de la revolta www.maulets.org/alacanti

Menú

maulets
Actualitat

dijous, 3 de març del 2011

Nova mobilització contra les retallades i el Pacte Social .

Els interessos del Govern, de la patronal i dels partits institucionals són els mateixos: protegir els beneficis empresarials, a costa d'augmentar l'explotació i empitjorar les condicions laborals. Llegir més Aquesta és la premissa del Pacte Social signat entre Govern, patronal i cúpules sindicals, i contra aquesta lògica destructiva dels drets dels treballadors més de 150 persones es van concetnrar ahir a Alacant, formant una cadena humana que, partint del Banc d'Espanya, arribava fins a la Coepa, la patronal alacantina, passant per la seu electoral del PSOE. Podeu veure les imatges de la mobilització aquí.

Pancartes de la Plataforma de Lluita Contra les Retallades, organisme unitari convocant, PCPE-CJC, Assemblea de Treballadors per la Vaga General, Endavant-Maulets, CGT, i Esquerra Unida, il·lustraren les reclamacions de la cadena humana, fent especial
atenció a les recents retallades socials i a la necessitat de continuar la lluita amb la convocatòria de noves mobilitzacions i una altra Vaga General. la Plataforma de Lluita Contra les Retallades es tornarà a mobilitzar contra el Pacte Social i les retallades el pròxim dissabte 26 de març.

Maulets a la xarxa

Crònica Taronja

Llibertat.cat

Ràdio burro polseguera

Som una nació!

De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó: som una nació!
Seu Nacional: C/Amlia, 16 baixos. 08302 Matar (el Maresme) Telfon: 937 572 531 Correu-e: alacanti@maulets.org
>> Maulets, el jovent independentista revolucionari <<