encenem la flama de la revolta www.maulets.org/alacanti

Menú

maulets
Actualitat

dimecres, 30 de març del 2011

La Inquisició espanyola, desbocada: Leo Bassi, imputat per delictes contra els sentiments religiosos.

També ha sigut imputat el rector de la Universitat val·lisoletana, Marcos Sagristà, pel mateix motiu. La Inquisició espanyola està desbocada. Després del de Madrid, ara Valladolid. L'associació nacional-catòlica Hazte Oir, darrere de la denúncia. Llegir més
El Jutjat d'Instrucció número 6 de Valladolid ha admès a tràmit la querella interposada per advocats cristians contra el rector de la Universitat val·lisoletana, Marcos Sagristà, i l'actor Leo Bassi per delictes contra els sentiments religiosos, injúries i calúmnies, presumptament comesos a l'octubre de 2010 quan Bassi, amb autorització de Sagristà, va protagonitzar en públic una paròdia de Juan Pablo II i va consagrar preservatius que va distribuir en Paranimf del RAÏM.

La jutgessa, que observa indicis de delicte —en el cas de l'actor en grau de complicitat—, ha decretat l'obertura de diligències i ha ordenat a la policia judicial que esbrine el domicili de Leo Bassi, segons fonts de l'Associació Joves per la Informació Objectiva (AJIO).

Presentada per l'Associació d'Advocats Cristians i Hazteoir.org, la querella cita com a testimonis a professors i alumnes que prèviament van alertar al rectorat que en l'espectacle "podrien cometre's delictes perfectament tipificats en el codi penal".

No obstant açò, el rector va desoir els advertiments i va autoritzar l'espectacle Les arrels judeo-cristianes d'Occident: un frau històric a combatre, sabent l'historial d'escenificacions d'aquest actor, segons adverteix AJIO.

El passat 6 d'octubre, Bassi va oferir una conferència en el paranimf de la Universitat de Valladolid, en la qual defensava que els fonaments de la civilització occidental van molt més allà dels 2.000 anys de cristianisme. Des de pàgines web com Libertaddigital.com o Hazteoir.org, que van ser denunciades per Bassi, primer es va tractar de frenar que l'acte tinguera lloc i després es va publicar que durant la seua exposició havia assegurat que "tots els cristians són terroristes", segons va relatar l'artista a Públic.

"Han posat en la meua boca paraules que no he dit, asseguren que vaig utilitzar símbols religiosos per a realitzar actes obscens. I no és veritat. Estem farts que aquests portals d'internet estiguen creant tensions, fomentant l'odi contra mi des de fa quatre anys", denúncia Bassi. "Només volen animar a la gent contra mi, espantar-me perquè em calle", va afegir el pallasso.

Maulets a la xarxa

Crònica Taronja

Llibertat.cat

Ràdio burro polseguera

Som una nació!

De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó: som una nació!
Seu Nacional: C/Amlia, 16 baixos. 08302 Matar (el Maresme) Telfon: 937 572 531 Correu-e: alacanti@maulets.org
>> Maulets, el jovent independentista revolucionari <<