encenem la flama de la revolta www.maulets.org/alacanti

Menú

maulets
Actualitat

dimecres, 30 de març del 2011

Festa pels 10 anys del centre social bar Terra

Ací us presentem l’acte central del desé aniversari del Centre Social Terra.
Amb una gran sorpresa: el primer concert de presentació del nou disc d’Obrint Pas, “Coratge” i amb La Gossa Sorda! I parlaments de Benimaclet Viu i Escola Valenciana, …correfocs i, sobretot, un gran acte central on homenatjaran a totes aquelles que han fet possible aquest somni durant 10 anys!! Recordeu: 2 d’abril, al camp de futbol de l’Sporting de Benimaclet.
Més informació útil
També us informem que podeu preguntar pels busos que Maulets i Escola Valenciana estan organitzant des de Barcelona i Alacant, enviant un correu a:
busbcnterra@gmail.com (Barcelona)
busalacantterra@gmail.com (Alacant)

En el mail ens haurieu d'indicar el vostre nom i cognom i la població per saber quin recorregut haurà de fer el bus. El preu està encara per determinar però amb entrada inclosa rondara els 15€. El bus eixirà d'Alacant a les 18:00h des de la plaça de bous i tornarà de Valencià quan acaben els concerts, és a dir sobre les 03:00h del matí. Si aneu a vindre, envieu el mail quan més prompte millor que ja queda molt poc i anirem informant de l'hora i lloc d'eixida i de tot el que ens demaneu.
Ahi teniu el cartell:

Maulets a la xarxa

Crònica Taronja

Llibertat.cat

Ràdio burro polseguera

Som una nació!

De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó: som una nació!
Seu Nacional: C/Amlia, 16 baixos. 08302 Matar (el Maresme) Telfon: 937 572 531 Correu-e: alacanti@maulets.org
>> Maulets, el jovent independentista revolucionari <<