encenem la flama de la revolta www.maulets.org/alacanti

Menú

maulets
Actualitat

dissabte, 11 de desembre del 2010

Ràdios lliures a les comarques del sud

Fa un temps es va crear la xarxa de Ràdios Lliures del País Valencià, una xarxa en la qual es troben diferents ràdios lliures del País Valencià com Ràdioaktiva (Alcoi), Artegalia Ràdio (Alacant), Ràdio Mistelera (La Xara-Dénia), Ràdio Malva (València) i Ràdio Klara (València). Aquesta xarxa, després d'un temps funcionant, ha esdevingut un portal de la xarxa amb més de 250 podcasts, és a dir més de 250 programes diferents per poder escoltar o baixar. A més a més el passat 26 de juny a Alcoi es va realitzar un marató de ràdios lliures del País Valencià, donant continuïtat al tema.
Llegir més Les ràdios lliures de la terreta funcionen. I un exemple d'això és el proper concert que han organitzat la gent de l'Ateneu l'Estació d'Albaida amb la finalitat d'amplificar a la Vall d'Albaida les ones de RadioAktiva. A més, la caixa de música, programa radioaktiu, ha fet porgrames sobre la defensa del territori o una entrevista a Amadeu Casellas.

A banda de les ràdios, el col·lectiu musical Baix Terra de Benissa, organitza els dies 4 i 5 de desembre a Benissa i a la Mistelera a la Xara, un festival de música alternativa amb molts concerts.

Maulets a la xarxa

Crònica Taronja

Llibertat.cat

Ràdio burro polseguera

Som una nació!

De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó: som una nació!
Seu Nacional: C/Amlia, 16 baixos. 08302 Matar (el Maresme) Telfon: 937 572 531 Correu-e: alacanti@maulets.org
>> Maulets, el jovent independentista revolucionari <<