encenem la flama de la revolta www.maulets.org/alacanti

Menú

maulets
Actualitat

dimecres, 15 de desembre del 2010

Denuncien "Control polític policial" a la VI Assemblea Nacional d'Endavant

Alerta Solidària i Endavant (OSAN) denuncien "la repressió exercida pels cossos policials es va fer notar durant la Sisena Assemblea Nacional d’Endavant (OSAN), celebrada a la localitat de Tarragona"
Llegir més
Aquestes organitzacions assenyalen que tan dissabte com diumenge l’emplaçament on es va desenvolupar l’Assemblea va ser vigilat per agents de paisà que es van dedicar a fotografiar a totes les persones que hi accedien. "Els agents anaven equipats amb aparells fotogràfics i aparells transmissors i van marxar corrents en el moment que alguns militants s’hi van acostar" remarquen.


En finalitzar l’Assemblea Nacional d’Endavant (OSAN) diversos militants de l’organització van ser retinguts pels Mossos d’Esquadra a l’alçada del peatge de Coma-Ruga. La retenció va servir per identificar-los i interrogar-los mentre escorcollaven el vehicle.

Per Alerta Solidària i Endavant "aquest no és un fet aïllat, l’Esquerra Independentista al conjunt dels Països Catalans és objecte de controls i seguiments per part dels cossos policials dels Estats espanyol i francès. És evident, que els aparells estatals veuen amb recel la progressiva implantació i enfortiment de l’Esquerra Independentista, tanmateix, això no ens aturarà. L’única resposta a la repressió és la de continuar treballant per construir l’alternativa social i nacional."

Maulets a la xarxa

Crònica Taronja

Llibertat.cat

Ràdio burro polseguera

Som una nació!

De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó: som una nació!
Seu Nacional: C/Amlia, 16 baixos. 08302 Matar (el Maresme) Telfon: 937 572 531 Correu-e: alacanti@maulets.org
>> Maulets, el jovent independentista revolucionari <<