encenem la flama de la revolta www.maulets.org/alacanti

Menú

maulets
Actualitat

divendres, 22 d’octubre del 2010

El Govern espanyol continua retallant drets nacionals amb l'excusa de la “crisi” i rebutja tramitar la ILP Televisió sense fronteres


Ahir dilluns 18 d'octubre el Govern “socialista” espanyol va rebutjar tramitar la ILP Televisió sense fronteres, una Iniciativa Legislativa Popular per regular les emissions de TV3 al País Valencià que compta amb el suport de més de 650.000 signatures, 150.000 més de les necessàries.
Llegir més Ahir dilluns 18 d'octubre el Govern “socialista” espanyol va rebutjar tramitar la ILP Televisió sense fronteres, una Iniciativa Legislativa Popular per regular les emissions de TV3 al País Valencià que compta amb el suport de més de 650.000 signatures, 150.000 més de les necessàries.

Aquesta decisió del Govern no fa més que evidenciar, una vegada més, que l'España plurinacional, el talante de Zapatero, la democràcia participativa i l'etiqueta “d'esquerres” que propugna el PSOE no són més que bromes de mal gust revestides de màrqueting electoral. Una vegada més ha quedat clar que l'única solució per a la normalitat de la llengua catalana al nostre país passa per la independència.

El rebuig a la ILP, però, no és només un atac de caire nacional. Simbolitza també un problema de fons: l'evidència que la democràcia parlamentària no és un sistema que representi realment el ciutadà ni les seves peticions i necessitats. El cas de Televisió sense fronteres no és aïllat: només cal recordar el rebuig del Parlament de Catalunya a la ILP Som lo que sembrem que demanava la fi del cultiu transgènic a la Comunitat Autònoma de Catalunya o com els diferents moviments socials en defensa del territori, la llengua o l'alliberament de gènere són ignorats o, en el pitjor dels casos, reprimits i combatuts per l'Estat. Compra, treballa i calla, vés a votar una vegada cada quatre anys... i no et queixis.

Des de Maulets denunciem l'atac a la normalització de la llengua catalana que significa la decisió del Govern en una societat on la importància dels mitjans de comunicació és cada dia major. Denunciem la hipocresia del Govern espanyol en rebutjar la ILP per raons econòmiques mentre es donen situacions com el fet que any rere any les despeses militars de l'Estat augmenten o mentre les injeccions econòmiques als bancs s'han normalitzat. I denunciem l'esforç del Govern per silenciar la participació ciutadana i potenciar la desmobilització i el “passotisme” que ja impera en la nostra societat.

És per això que animem al jovent dels Països Catalans a respondre els atacs de l'Estat implicant-se en el dia a dia cultural, associatiu i polític del seu entorn més proper. Cal avançar cap a una societat participativa on tots els agents socials s'impliquin per millorar l'entorn i la societat on vivim. Una realitat participativa que ha de ser la punta de llança de la lluita per uns Països Catalans unificats, independents, ecològics, no patriarcals i sense classes en una societat on les llibertats col·lectives siguin les garants de les llibertats individuals

Prou retallades socials i nacionals: per un poble viu i combatiu!

Maulets, el jovent independentista revolucionari
Països Catalans, 19 d'octubre del 2010

Maulets a la xarxa

Crònica Taronja

Llibertat.cat

Ràdio burro polseguera

Som una nació!

De Salses a Guardamar i de Fraga a Maó: som una nació!
Seu Nacional: C/Amlia, 16 baixos. 08302 Matar (el Maresme) Telfon: 937 572 531 Correu-e: alacanti@maulets.org
>> Maulets, el jovent independentista revolucionari <<